Wij, Koel&Co

Iedereen is van waarde bij Koel&Co. Wij bestaan dankzij de leden, wij kunnen jou terzijde staan dankzij alle specialisten. We staan voor kwaliteit, veelzijdigheid, specialisatie, professionaliteit en ondernemerschap. We hebben leden die samenwerken met de klanten (gezinnen, jeugdigen, enz.) en leden die speciale taken hebben zoals bijvoorbeeld bestuursleden (zie tab zorgcoöperatie), aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld, etc.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met goed opgeleide professionals samenwerken. Wij dragen hier zorg voor bij de screening van het lidmaatschap en bij de vraag die aan ons gesteld wordt. De professionals zijn in principe aangesloten bij een beroeps of kwaliteitsregister. (dit is ook zichtbaar in de profielen op de matchingswebsite) Ook is iedere professional verplicht aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie (dit kan ook via Koel&Co geregeld worden) en heeft iedereen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Image
Saamenwerken

Zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals bieden brede zorg aan jeugd, gezinnen en (jong) volwassenen. Het aanbod is sterk uiteenlopend en waar nodig werken we samen om jou zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Heb je als zorgprofessional interesse om je aan te sluiten en heb je de juiste ‘papieren’ om je werk te doen, neem dan contact op met info@koelenco.nl We maken dan een afspraak om met elkaar kennis te maken. Al onze leden ondertekenen een lidmaatschapsdocument waarin de afspraken tussen jou en Koel&Co zwart op wit staan. Daarnaast is er een huishoudelijk reglement. Uiteraard sluiten we voor het werken in de gezinnen een overeenkomst met elkaar af die geënt is op de wet DBA. De fiscalist kijkt in al deze stappen met ons mee zodat jij ZZP’er blijft en er geen sprake is van een werknemer relatie.

Ben je nog geen ZZP’er, neem dan ook gerust contact op dan kunnen wij je mogelijk hierin advies geven en kijken welke mogelijkheden er voor je zijn.  Bekijk hier alle professionals er verbonden zijn aan Koel&Co.

Matching

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt, de ouders al dan niet samen met een verwijzer zelf kunnen kiezen met wie ze willen samenwerken. Dit betekent dat jij als zorgprofessional een profiel aanmaakt met hierop aangegeven voor welke deskundigheid iemand bij jou op de goede plek is. Om je een beeld te vormen kun je kijken bij de profielen van de andere leden van Koel&Co. Alle professionals die getoond worden zijn beschikbaar. Of te wel het is mogelijk om je beschikbaarheid ‘uit’ te zetten met als gevolg dat je profiel niet zichtbaar is op internet. Zo heeft de klant/verwijzer ook direct beeld met wie direct de samenwerking gestart kan worden en is er dus ook geen sprake van een wachtlijst. Ieder lid krijgt een mogelijkheid om in te loggen op zijn of haar eigen profiel om zo naast de genoemde beschikbaarheid, ook andere zaken aan te passen. Door deze manier van werken kan jouw aanbod aansluiten bij de door de klant/verwijzer gekozen zoektermen, diensten, provincie en regio. Match!

Brochure

De brochure t.b.v. de leden kun je opvragen via info@koelenco.nl. In deze brochure staat de nodige informatie over de werkwijze, lidmaatschapsgeld, afdracht, etc.

Image
meer informatie.jpg

Nieuwsbrieven

De zorgcoöperatie verzorgt geregeld voor leden en geïnteresseerden een nieuwsbrief. Allerlei zaken die verband houden met de ontwikkelingen van Koel&Co worden hierin gemeld. Daarnaast worden ook allerlei ontwikkelingen op het gebied van de zorg aan jeugd en gezinnen hierin opgenomen waardoor leden en geïnteresseerden op de hoogte zijn van al deze zaken en niet op zoek hoeven te gaan naar deze informatie. Mocht jij ook informatie willen ontvangen hou dan de LinkedIn pagina van Jacqueline Koel in de gaten. Hier wordt gereld een update geplaatst.